Vakantiewoning Texel: Ruim, rustig, leuk en relaxed!

Knus ingericht vakantiehuisje, kamer, keuken en opkamer en twee badkamers en slaapkamers. Beneden een heerlijke infrarood sauna en een fraai aangelegd zonne- en overdekt terras.

Let op de details

Lekkere relaxstoelen voor binnen- en buiten en de warmte heater zorgen voor een fijn, gelukzalig en een even-lekker-weg gevoel. Er is daarnaast wifi aanwezig, tv, video en dvd. Vaatwasser en magnetron zijn aanwezig voor het gemak maar lekker terug naar basic kan natuurlijk ook.

Het vakantiehuisje is mooi gelegen op Roompot Kustpark Texel

Een zeer goed onderhouden vakantiepark met genoeg ruimte en gelegenheid om zich individueel te onderscheiden. Hierdoor blijft het eigen karakter van deze vakantiewoning gehandhaafd. Het park is pal gelegen nabij het overdekte Zwemparadijs Caluna. Gratis toegangsbewijzen zijn in de prijs inbegrepen.

Geniet van het prachtige waddeneiland Texel

Vlakbij zee en strand (2 km), een prachtig pad door de bossen leidt u naar zee doch ook naar het vlakbij gelegen kustplaatsje De Koog (0.5-1 km). Het bos begint op loopafstand van het huisje… Centraal gelegen op het eiland vindt u vlakbij het befaamde natuurcentrum Ecomare en lopen tal van fietsroutes en wandelingen rond en om de vakantiewoning en het park.